Over ons

Ons Verhaal

Het belang van sport en spel wordt steeds meer erkend over de hele wereld. De steeds toenemende vraag naar sportartikelen en clubaccessoires is een gevolg hiervan. 

Om de ambitieuze sportclubs en trainers van Nederland te voorzien van allerlei hoogwaardige sportartikelen en accessoires te voorzien werd Clubmaterials.com uit Alphen aan den Rijn opgericht. Clubmaterials.com is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige sportuitrustingen voornamelijk voor de voetbalsport.

 

 

Ons Doel

Ons Doel

Clubmaterials.com wil uiteindelijk alles wat er in de bestuurskamer besproken/besloten wordt kunnen leveren.  Dit zodat clubs niet langer hoeven te zoeken maar alles kan vinden op dit platform. Verder is onze missie gericht op het ontwikkelen en leveren van innovatieve, hoogwaardige materialen voor de professionele, amateur- en basisspeler die een ongeëvenaarde service biedt tegen een goede prijs. 

 

"Naast het leveren van innovatieve trainingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit, bieden we ook maatwerk. Clubmaterials.com onderscheid zich door verder te gaan waar anderen stoppen. Door aan te bieden wat de club nodig heeft en te zorgen voor een goede samenwerking (korte lijnen, goed bereikbaar). Kortom: Alles voor de club!"

Chris Snatersen
Eigenaar, Clubmaterials.com